Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

I ŚNIADANIE:

II ŚNIADANIE:

OBIAD

WTOREK

I ŚNIADANIE:

II ŚNIADANIE:

OBIAD

ŚRODA

I ŚNIADANIE:

II ŚNIADANIE

OBIAD:

CZWARTEK:

I ŚNIADANIE: herbata z cytryną, pieczywo pszenne i razowe z masłem, serek topiony, wędlina, szczypior

IIŚNIADANIE:kisiel, pączek

OBIAD: zupa -barszcz ukraiński, biały sos mięsny, kasza jęczmienna, buraczki z cebulą, kompot

PIĄTEK

I ŚNIADANIE: Kakao, pieczywo pszenne i razowe z masłem, dżem niskosłodzony

II ŚNIADANIE: herbata owocowa, bułka z masłem, wędlina drobiowa, rzodkiewka, szczypior.

OBIAD: zupa jarzynowa zabielana, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot.